Vakantie week
Door: Daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
17 Januari 2010 | Oeganda, Jinja
17 Januari 2010 - 11:10
Arie En Bep Heutink:
Weer een mooi verhaal.
Doe iedereen de groeten. -
17 Januari 2010 - 11:38
Marion:
Tja, wat is het leven daar in Afrika toch slecht ;-).
Je hebt in ieder geval een super week gehad. Nu er weer tegenaan met de kinders. Verwen de waterpokken kleintjes maar goed, ze verdienen het echt wel.
Veel plezier, groetjes en tot je volgende verhaal.
Marion -
17 Januari 2010 - 11:43
Christine:
Heey Daf
Leuke foto`s !!
Ben je ook wezen raften?
K mis jullie!
xxx chrissie -
17 Januari 2010 - 12:34
Mama:
hoi schat
Blij dat je er nog bent,en dat het zo een mooie vakantie is geweest maar hoe noem jij dan eigenlijk de rest van de resterende maanden???
O ik weet het al werkvakantie,nou ik zou zeggen: werk ze dan maar,ik bedoel zwem ze
xxx mama -
17 Januari 2010 - 12:44
Mayke:
Daphne,een heel mooi verslag, maar over dat weer kun je wel stil houden.
Wij houden hier alleen maar sneeuw en koud.
Geniet maar lekker van de zon en hopelijk stuur je wat deze kant op -
17 Januari 2010 - 12:55
Overbuurvrouw Nel.:
Hoi hoi overbuurmeisje,ja ja wat ik toch allemaal lees,en die foto's bekijk is het nog niet zo slecht,prachtig zeg wat je schrijft,wat graden betreft wil ik wel komen.Je alles eens mee maken toch,je hoofd stoten met raften haha.
De verhalen zijn iederkeer weer spannend om te lezen.Tot volgende keer groetjes je overbuurvrouwtje,Nel. -
17 Januari 2010 - 13:02
Chantal :
Heej lieve daf
nou nou dat was me een weekje wel niet...allemaal mooie dingen gezien en weer veel meegemaakt.
Nog bedankt voor je kaartje heb hem ontvangen...tot snel weer Dikke Kus je zus -
17 Januari 2010 - 13:03
Je Lieve Schoonbroer:
Dag daf,
alles goed daar? nou nog bedankt voor je kaart en alles gaat nog goed op het werk en je auto doet het nog hoor.. Nog veel plezier en blijf van die negers af he... haha gr Johan
17 Januari 2010 - 13:03
Je Lieve Schoonbroer:
Dag daf,
17 Januari 2010 - 20:06
Arjen:
Hoi Daphne, wij zijn inmiddels weer terug uit Egypte en weer een week aan het werk. We hebben het daar lekker gehad, 28 graden, goed hotel, eten en de enigste keuze die we moesten maken toen we op het zonnebed lagen is of we een cola of een sinas namen. AL met al lekker geluierd... en jouw verhalen van daaruit meegelezen. Als ik het zo lees begin je al aardig aan het afrikaanse leven inclusief kakkerlakken te wennen. Je schreef 4,5 maand.... dat betekent dat 25% van je tijd er al weer om is. Wij wensen jou en je "maatjes" nog veel plezier en we wachten het volgende verslag weer af. Groeten en take care -
18 Januari 2010 - 13:57
Rene Van Den Elsen:
Hallo schoonheid,
Hoe is het daar? Volgens mij gaat het prima want daar wordt wat afgelachen als ik het zo lees.Het weer hier is ook wat minder, vorige week heeft Alice voor het eerst in haar leven op schaatsen gestaan dus dan weet je wel hoeveel graden het hier is.Om jaloers op te worden daar. Maar goed je bent er niet alleen om van de zon te genieten. Ik hoop dat het zo leuk voor je blijft daar en dat je Nederland en je familie niet te erg gaat missen.
Als je terug bent heb je in ieder geval een feestje in het voorruit zicht van je zus. En dan zal het niet te lang meer duren of je mag hier ook op de kindjes passen(hoop ik) je kunt ze straks in ieder geval leuke verhalen vertellen voor het slapen gaan.Ik lees in je verslag over een game-drive maar wat is dat eigenlijk?
Het ga je goed en tot de volgend keer.
Liefs René x
18 Januari 2010 - 21:04
Janny:
Hoi Daphne,
Je hebt weer een geweldige ervaring achter de rug, safari (krokodillen brr.........) moet er niet aan denken dat ik ze tegen zou komen. Kan wel uit je verhaal opmaken dat je het goed naar je zin hebt, en dan heerlijk die temperatuur 30 graden, en wij sneeuw ijs (nu regen), en koud. Zorg goed voor de kindjes, geniet van alles die 4,5 mnd. is ook weer zo voorbij.
Wat het snurken betreft ik kan wel oordopjes opsturen als je wil, ha, ha.
Gr.Janny -
19 Januari 2010 - 11:27
Rob Z:
Mooi hoor die foto's! Erg herkenbaar.. behalve die giraffe dan haha. Gaaf dat je die ook gezien hebt, die waren er niet in Queen Elizabeth.. :P
En raften ook nog..vet zeg! Wees maar blij dat je omgevallen bent, anders was je achteraf teleurgesteld geweest! ;)
Groetjes Rob -
19 Januari 2010 - 16:22
Amy:
Hey meid
Echt altijd super leuk om jou verhalen te lezen zeg. Kun je ook een keer een weekend ofsow vrij vragen? Dan kunnen we misschien samen wel een weekendje naar de Victoria Watervallen in Zambia. Of is dat toch te ver weg voor jou?
Maar geniet zeker nog veel van je (werk)vakantie!!!
Kus Amy